TÖRTÉNETÜNK
Marika mama receptje alapján több mint 45 éve készül Szekszárdon a lángos a Nagypál- család tulajdonában. Valójában a kezdetekben nem is szekszárdi eredetű volt a kis vállalkozás, hanem balatonlellei. Ám az akkori szekszárdi Polgármester tudomást szerzett a szekszárdi tulajdonosok által vezetett balatoni lángosos-ról és a nagy sikerüknek köszönhetően megkérte őket, hogy hozzák el Szekszárdra is receptet. A nagy közkedveltségre tekintettel döntöttünk úgy, hogy szükséges bővítenünk a vállalkozást, hogy még több ember számára elérhetővé váljon az eredeti lángos, amit csak a nagymamák tudnak készíteni. 2019-ben létrehoztuk üzemünket, melynek kapuin belül megkezdtük lángosporunk gyártását. Azóta bővült termék palettánk, mely folyamatos újítás alatt áll. Szolgáltatásunkat pedig bérgyártással egészítettük ki.
VÍZIONK
Olyan termékek létrehozása, melyek hagyományos recepteken alapulnak mégis a mai felgyorsult világban egyszerűségük miatt a hétköznapi élet részévé válhatnak. Célunk, hogy segítsük az emberek válláról levenni a terhet azáltal, hogy előre összeállított receptúráink alapján otthon párperc alatt elkészíthető, a hagyományos ízeket őrző ételeket és sült tésztákat tudjanak az asztalra tenni.
CSAPATUNK
Tillmann Beatrix
Élelmiszeriparban szerzett több mint 40 éves tapasztalattal biztos kézzel válogatja a minőségi alapanyagokat és állítja össze az új receptúrákat.
Beszerzési koordinátor, Termékfejlesztő
Nagypál Melinda
12 év élelmiszeriparban és 10 év sales területén szerzett tapasztalattal fordul az innovatív újítások felé.
Ügyvezető
Kocsis Gábor
20 éve szervezi vállalkozásainak mindennapjait és biztosítja a folyamatos működést, gördülékeny gyártást.
Operatív Ügyvezető